Maijo
per en 23 Setembre 2013
1,021 Vistes

La veritat és que no sé com començar. Estic enfadada eixa és la raó. Em fa molta ràbia que no m'entenen. Tan difícil és d'entendre que a voltes es necessita estar sol? Es necessita estar sol per compendre's, per aprendre d'un mateix i saber el que es vol. Es necessita un espai temporal que no s'ha de compartir amb ningú més que un mateix. 

 

També estic enfadada per colpa meua. Adonar-me que una altra volta estic enmig d'un dels meus patrons no és agradable i a més, em sulfura. Torno a tindre una relació de parella però sense que siguem parella. Em fastidia. No vull compartir-lo amb ningú, no vull que ell compartixca les coses que són nostres amb algú més. Per què? I a sobre, no ho entén. 

 

Altra vegada penso en tancar-ho d'una volta per sempre. De deixar córrer una cosa que no té futur, ni futur ni present ni res. És frustrant. S'apega a mi com si fóra el seu salvavides quan nota que m'allunyo i una volta em torna a tindre, torna a deixar espai. És incapaç de decidir:  sentiments o emocions. Sé que per a ell significo les emocions i diu que no ho entenc, doncs no.

No ho entenc.

No entenc res del que té a veure en aquest "nosaltres" estrany. 

Publicat a: Personal
miquel pubill
cal examinar-ho a fons...
23 Setembre 2013
Ness
Et sents alleujada quan no està amb ell? Llavors potser necessitaries fer un pensament i deixar-ho... És aquest el teu cas?
23 Setembre 2013
Maijo
El cas no és aquest i realment, ni jo mateixa sé explicar-lo. És massa complexe.
24 Setembre 2013